HGSS za obljetnicu daruje svoje pratitelje

HGSS za obljetnicu daruje svoje pratitelje

foto: hgss.hr

Kreativnost i emocija dvije su glavne teme velike 70. obljetnice postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja, a sada je te iste osobine svojih pratitelja na društvenim mrežama HGSS odlučio nagraditi poklon paketima, pa pozivaju:

Ovom rođendanskom natječaju mogu se pridružiti svi koji imaju profil na jednoj od društvenih mreža Facebook, Instagram ili Twitter i to objavljivanjem čestitarskog videa uz već dobro poznati #HGSS70, a nagrade će se simbolički dodijeliti 6. prosinca, na blagdan sv. Nikole. 

Stručni žiri nagradit će čak osam osoba po vlastitom izboru, a unutar poklon paketa nalaze se korisni predmeti s logotipom HGSS-a. Na videu s čestitkom upućenom HGSS-u može biti jedna osoba ili više njih, a pratitelji u ulaze u konkurenciju za poklon pakete ako taj video objave na vlastitim profilima već spomenutih društvenih mreža s postavkama privatnosti podešenima na „javno“. Osim toga, važno je i zapratiti HGSS-ovu službenu stranicu na platformi na kojoj je video objavljen: Facebook zapratite ovdje, Instagram pratite ovdje, a Twitter ovdje

Želimo da naša zajednica na internetu dobije lice i glas kao što to i mi nastojimo dati Službi putem kampanja koje provodimo. Samo molim sve pratitelje da, u svojoj kreativnosti, ne zaborave biti odgovorni prema sebi i drugima te da video snimaju u sigurnim uvjetima. Kadar s HGSS-om koji dolazi po nekoga tko je zapeo usred planine dok je snimao čestitku ne povećava šansu za dobivanje nagrade, istaknuo je Josip Granić, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja. 

Komentari