HOP inicijativa: Nabavite prirodna dezinfekcijska sredstva

HOP inicijativa: Nabavite prirodna dezinfekcijska sredstva

foto: HOP

Klaster HOP poziva građane i trgovačke lance da od otočnih proizvođača naručuju prirodna dezinfekcijska sredstva i na taj način pomognu otočnim proizvođačima, ali uz to i osiguraju kvalitetnije proizvode za uporabu u kućanstvima.

Znamo da naši otočani proizvode i prirodnu kozmetiku, dezinfekcijska sredstva od ljekovitog bilja, također i sapune, hidrolate, eterična ulja , dakle upravo proizvode koji su nam nužni u vrijeme epidemije korona virusa - kazala je za naš program Julija Radović Longin, voditeljica klastera HOP.

Klaster HOP poziva sve zainteresirane trgovačke lance da ostvare suradnju sa HOP proizvođačima i u svojim trgovinama ponude domaće otočne proizvode označene sa oznakom HOP te poziva i sve ljubitelje originalnih tradicionalnih proizvoda da kupuju „Hrvatski otočni proizvod“ i na taj način podrže domaću proizvodnju na otocima. Oznaka HOP jamči kvalitetu i izvornost, prepoznatljivi je brend, te je oznaka koju dodjeljuje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU.

Kontakt sa proizvođačima članovima Klastera se može ostvariti preko web stranice Klastera: www://otocniproizvod.hr/hr/proizvodaci

Cijeli katalog proizvoda i proizvođača s oznakom HOP možete preuzeti  OVDJE

Ovim putem pozivaju se svi nositelji oznake HOP da doniraju svoje proizvode u svrhu solidarnosti i borbe sa virusom Covid-19 na način da kontaktiraju svoje lokalne Stožere civilne zaštite na otocima i daruju svoje proizvode.

Komentari