HPB u Zadru otvorio novu poslovnicu i Regionalni centar za gospodarstvo

HPB u Zadru otvorio novu poslovnicu i Regionalni centar za gospodarstvo HPB u Zadru otvorio novu poslovnicu i Regionalni centar za gospodarstvo

foto: SJM / RZD

Nova poslovnica-Centar smješteni su u stambeno-poslovnom kompleksu na Putu Murvice 12 D. Tim povodom, ravnateljici Doma zdravlja Zadarske županije Renati Bek uručena je donacija vrijedna 40 tisuća kuna, za sanaciju ambulante u Ninu .

Na području Regionalnog centra Dalmacija - sjever kojem pripadaju Zadarska, Ličko-senjska i Šibensko-kninska županija Hrvatskoj poštanskoj banci povjerenje je iskazalo više od 60 tisuća klijenata, rečeno je na svečanosti otvaranja. Kao i u cijeloj Hrvatskoj, HPB i na ovom području ima najveću mrežu bankarskih usluga - od ukupno 58 vlastitih poslovnica, 9 je u ovoj regiji, a od 1000 poštanskih ureda u koje je uvedena ponuda Banke u sklopu strateškog partnerstva s Hrvatskom poštom, 120 lokacija je na području spomenute tri županije.  

Predsjednik Uprave HPB-a Marko Badurina naveo je da u regiji Dalmacija - sjever HPB bilježi stalni rast broja klijenata u svim segmentima, a nakon uspješnog pripajanja Jadranske banke  prije dvije godine svoju je poziciju dodatno osnažila.   HPB je u ovom dijelu Dalmacije financirala projekte kapitalne infrastrukture te je iznimno aktivna u programima subvencioniranih turističkih kredita, dodjele državnih potpora poduzetnicima pogođenima pandemijom kao i posebnim poslovnim suradnjama u kojima županije omogućavaju subvencionirane kamate za malo gospodarstvo, obrtnike, te poduzetništvo mladih, žena i početnika. Banka postiže sve bolje rezultate s APN stambenim kreditima za koje je i ove godine ponudila najniže kamatne stope te je spremna za aktivnu ulogu i u predstojećoj izgradnji POS stanova - kazao je na svečanosti otvorenja Badurina. 

Povodom svečanog otvorenja u Zadru, direktorica Regionalnog centra za stanovništvo Dalmacija - sjever Katarina Grabovac uručila je donaciju vrijednu 40 tisuća kuna za sanaciju ambulante u Ninu ravnateljici Doma zdravlja Zadarske županije Renati Bek. U suradnji s Hrvatskom poštom omogućili smo građanima bankarske usluge na područjima gdje ih uopće nije bilo, naravno ovdje su uključeni i otoci što je za njihove goste i stanovnike iznimno važno - naglasila je Grabovac. 

HPB u 2021. obilježava 30 godina poslovanja i 15 godina rada u Zadru

Marko Badurina

Katarina Grabovac

Komentari