Hrvatska plesna scena danas je u Zadru

Hrvatska plesna scena danas je u Zadru

Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će preko 220 natjecatelja sa 93 koreografije u dobi od 5 do 50 godina sa područja cijele Hrvatske, najavljuju organizatori. Plesno druženje počinje u 13h u Sportskom centru Višnjik u Zadru.

Sportski centar Višnjik biti će domaćin ovogodišnjeg velikog jesenskog plesnog natjecanja „Fall For Dance Zadar 2019.”

Cilj je SVIMA omogućiti sudjelovanje na natjecanju, promicati plesnu umjetnost, poticati kreativnost i zajedništvo kroz različite plesne discipline na području Grada Zadra, Zadarske županije i cijele Hrvatske.
Prijaviti se mogu svi kojima je želja sudjelovati na ovakvom događanju u kategorijama SOLO, DUO, TRIO i GRUPE, a nagrade se dodijeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama : MINI do 7 godina, JUNIORI 8-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+. Također dodijeljuje se i nagrada za najbolju koreografiju na natjecanju.

PLESNE KATEGORIJE:
BALLET, CONTEMPORARY, ACROBATIC DANCE, SHOW DANCE, JAZZ DANCE, LYRICAL, STREET DANCE, MTV COMMERCIAL, DANCEHALL, URBAN MOVEMENT, OPEN, HIP HOP, KRUMP, WAACKING, LOCKING, VOGUE, HOUSE, AFRO DANCE, BREAK DANCE, TAP DANCE, MODERN, CHARACTER, MUSICAL THEATER, TWIRLING, ZUMBA, CHEERLEADING, MAJORETTE, BOLLYWOOD, FOLK/ETHNIC BELLY DANCE/ORIENTAL, LATIN DANCE, BACHATA, SALSA, DISCO DANCE i ostale plesne kategorije.

Komentari