Humanitarni "Đir po gradu"

Humanitarni "Đir po gradu"

Manifestacija "Đir po gradu" danas se nastavlja humanitarnom akcijom u nekoliko ugostiteljskih objekata na Poluotoku gdje će se pripremati brudet i prodavati po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Prihod je namijenjen Društvu oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije. Akciju će na Kalelargi podržati i vinari, a zapjevat će i klape Kalelarga i Karmel. U 18 sati na Trgu Petra Zoranića nastupa crkveni zbor Ivana Pavla II.

Turistička zajednica grada poziva:

Subota, 14. prosinca – humanitarna akcija: Trattoria Canzona, konoba Stomorica i konoba Na po ure će pripremati brudet i prodavati ga po simboličnoj cijeni od 10 kuna, u humanitarnoj akciji za pomoć Društvu oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije. U subotu, 14. prosinca, od 11 do 13 sati na Kalelargi akciju će podržati i tvrtke Atrox i Figurica s vinima, a zapjevat će i klape Kalelarga i Karmel. U 18 sati nastup crkvenog zbora Ivana Pavla II. - članovi iz svih crkvenih zborova Zadarske županije na Trgu Petra Zoranića.

 

10-20 h Arsenal – Naši mali gušti

 

TRGOVINE -  posebni popusti i akcije, proglašenje najljepše uređenog izloga

 

CAFFE BAROVI – happy hour od 19 do 21 sat

 

MUZEJI: Arheološki muzej Zadar, Muzej antičkog stakla i Narodni muzej Zadar - prigodni popusti na ulaznice i suvenire uz posebne programe.

 

KLIZALIŠTE FORUM - ZABAVNI CENTAR - radno vrijeme svakim danom od 10 do 22 sata / Zabava za djecu i odrasle

 

Komentari