Istraga u Zavodu za hitnu medicinu zbog nestanka 51 tisuće kuna

Istraga u Zavodu za hitnu medicinu zbog nestanka 51 tisuće kuna Istraga u Zavodu za hitnu medicinu zbog nestanka 51 tisuće kuna
dr Predrag Orlović dr Predrag Orlović

Dino Stanin/PIXSELL

Općinsko državno odvjetništva u Zadru provodi istragu u slučaju pronevjere 51 tisuća kuna u županijskom Zavodu za hitnu medicinu. S tim u vezi osumnjičena djelatnica dobila je otkaz, potvrdio nam je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu dr Predrag Orlović:

Istina je, mi smo utvrdili da u blagajni nedostaje 51 tisuća kuna, prijavili smo sve Državnom odvjetništvu. Oni su to  predali kriminalističkoj policiji. U tijeku je istraga,a mi dokumentaciju koju imamo dostavljamo redovito u cilju istrage  i nadamo se da će se to okončati kako bi saznali  što se stvarno  dogodilo, izjavio je dr Predrag Orlović. 

  Sve je krenulo od prijave nezadovoljnih radnika sanitetskog prijevoza zbog maltretiranja od strane voditeljice Saniteta. Imali su i druga saznanja za koje mi nismo znali. Da smo znali odmah bi obavili kontrolu i vidjeli o čemu se radi. Nekakve kontradiktornosti bile su u njezinim izjavama i moga zamjenika. Nismo mogli utvrditi o čemu se radi  i zato smo zatražili istragu da se utvrdi tko je počinitelj toga djela. Njoj je uručen  redovni otkaz zbog teže povrede radnih odnosa i mislim  da joj ovih dana istječe i onda ide odjava zdravstvenog i mirovinskog, istaknuo je ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu. 

dr Orlović o istrazi

Komentari