Jedinstvena premijera Nebeskih vatrogasaca

Jedinstvena premijera Nebeskih vatrogasaca Jedinstvena premijera Nebeskih vatrogasaca

Pod otvorenim nebom, uz helikoptere i avione kao kulise, te slijetanje i polijetanje zrakoplova sa civilnog aerodroma, u prostranstvu 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a vojarne u Zemnuku održana premijera crtića „Avioni 2 - Nebeski vatrogasci".

21_050035.jpgU vojarni u Zemuniku u 93. zrakoplovnoj bazi HRZ i PZO-a sinoć je održana premijera Disneyevog animiranog filma „Avioni 2 - Nebeski vatrogasci".

Pojekcija pod vedrim nebom uz zrakoplove i helikoptere, te slijetanje i polijetanje aviona s obližnje piste zračne luke, bila je jedinstven ugođaj i doživljaj prikazanog crtića za petstotinjak djece i njihove roditelje bilo je nešto sasvim posebno što se ne može doživjeti u kino dvoranama.

Malim gledateljima su predstavljeni i trojica pilota iz Protupožarne eskadrile 93. zrakoplovne baze satnici Igor Trošelj i Danijel Kos, te natporučnik Ivan Papak koji su svoje glasove "posudili" animiranim likovima iz crtića.

Prije toga održan je prigodan program i gledateljima je uz letački program omogućeno razgledavanje aviona i helikoptera.

21_050028.jpg21_050023.jpg21_050022.jpg

Komentari