Jure Brkljača novim video spotom pokazao svoju 'Drugu stranu'

Jure Brkljača novim video spotom pokazao svoju 'Drugu stranu' Jure Brkljača novim video spotom pokazao svoju 'Drugu stranu'

Zadranin, Jure Brkljača, svojim singlom prvijencom ‘Druga strana’ u izdanju Hit Recordsa, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Publika je Juru imala prilike upoznati u prošlogodišnjem showu The Voice, gdje mu je mentor bio sjajni Tony Cetinski.

Predstavljajući singl Jure je svojedobno rekao kako je to pjesma napisana u njegovoj ranijoj mladosti, inspirirana vlastitim životom i proživljenim situacijama, iskrena, ali ujedno i dobar pokazatelj vlastitog stvaralačkog melodijsko stila.

Za svoju prvu autorsku pjesmu, koju aranžerski i produkcijski potpisuju Tony Cetinski i Miro Buljan, Jure je snimio i video spot. Tony Cetinski ujedno je zaslužan i za cijelu izvršnu produkciju oko Jure i spomenute priče koja nosi naziv 'Druga strana'.

Spot je snimljen u suradnji sa Toxic Produkcijom u Beogradu, a Jure je o spotu rekao:

  Imali smo želju da se spot snima filmskom kamerom, te da bude drugačiji od ostalih spotova. Potrudio sam se biti što spontaniji i u potpunosti se uživiti u samu ulogu.

 

Posebnost ovog spota je što se u spotu u nekoliko kadrova pojavljuje znak ‘beskonačnosti’, u smislu beskonačne ljubavi, a Jure i djevojka u spotu koju je utjelovila prekrasna Marijana Dimitrijević, spontano se susreću upravo sa tim znakom beskonačnosti.

Video spot ‘Druga strana’ Jure Brkljače pogledajte na YouTube kanalu https://youtu.be/JrsMKnaaIgs

 

Komentari