Kalmeta: HDZ je jedinstven

Kalmeta: HDZ je jedinstven

Filip Brala/PIXSELL

S porukama kako neće dopustiti regionalizaciju, stopiranje razvojnih projekata, te kako je njihova koalicija snažna i jedinstvena - sinoć su se oglasili vodeći članovi HDZ-a u našoj županiji i to prilikom svečanog obilježavanja 24. obljetnice utemeljenja stranke u Zadru, a koje je održano u Kazalištu lutaka.

Svih ovih godina uživamo povjerenje građana i dobivamo izbore jer radimo za napredak i opće dobro, a tako će biti i dalje  - kazao je prvi čovjek stranke u županiji i zadarski gradonačelnik, Božidar Kalmeta.  

"HDZ je i ovdje i na državno razini apsolutno jedinstven, slijedimo jednu politiku, predsjedništvo i predsjednika, a što se tiče Zadra i naše županije, tu je također čvrsta, obiteljska atmosfera među svim članovima HDZ-a." - poručio je Kalmeta.

Središnjicu stranke sinoć predstavljao tajnik HDZ-a, Tomislav Čuljak. Na upit novinara zašto nema predsjednika stranke Karamarka odgovorio je kako je on ostao u Zagrebu zbog obilježavanja obljetnice zagrebačkog HDZ-a čiji je i jedan od utemeljitelja.

Komentari