Kalmeta: Ni ovi, ni oni, pa ni političke siledžije neće tu doći na vlast

Kalmeta: Ni ovi, ni oni, pa ni političke siledžije neće tu doći na vlast Kalmeta: Ni ovi, ni oni, pa ni političke siledžije neće tu doći na vlast

Foto/ Radio Zadar

Zadarski HDZ sinoć je proslavio 29. godina utemeljenja. Danas na hrvatskoj političkoj sceni imate od anarhista, populista, globalista do ekstremista, a imamo i političke siledžije. Ima ih i ovdje u Zadru i što god najavljivali, neće još dugo, a možda i nikad doći na vlast, rekao je Božidar Kalmeta.

HDZ ima povjerenje naroda, jer mi živimo s ovim narodom i s njihovim problemima i stranka smo koja te probleme rješava.

Budimo ponosni što smo članovi Hrvatske demokratske zajednice i moramo se truditi u temeljima biti isti u onom o čemu je govorio Franjo Tuđman, ali naravno moramo biti i ispred vremena kao što smo bili do sada. 

Najvažnije je da nikad ne zaboravimo da stranka počiva na našim članovima na našim simpatizerima, a ne samo na nama koji smo ispod svjetla reflektora, rekao je predsjednik županijskoga HDZ-a na proslavi 29. obljetnice stranke u Zadru.

Ti ljudi moraju imati kontakt sa svakim dužnosnikom HDZ-a u gradu u županiji, općini i državi. Mi smo narodna stranka koja počiva na demokršćanskim načelima i nemojmo to zaboraviti.

Božidar Kalmeta na 29. obljetnici HDZ-a

Komentari