Kandidatkinja Akcije mladih za gradonačelnicu Zadra

Kandidatkinja Akcije mladih za gradonačelnicu Zadra

foto: Goran Bašić

Moja kandidatura predstavlja bunt koji osjećam kao građanka Grada Zadra i stvari se moraju mijenjati. Akcija mladih postigla je više u 4 godine nego cijela oporba u 25 godina, rekla je njihova kandidatkinja za gradonačelnicu Marjana Šešelja Botić.

Istaknula da joj je uzor gradonačelnika, Kažimir Zanki. Ni za jednog dosadašnjeg gradonačelnika ne mogu reći da je imalo pošteno radio svoj posao. Da sadašnji vladajući nisu ukrali vlast gospodinu Stanislavu Antiću, u Zadru bi bilo više javnih prostora, više zaposlenih i taj san akcija Mladih želi dosanjati: 

"Borili smo se četiri godine protiv svi mogućih korupcija, klijentelizna, nepravdi koje su ne nanosile ovom gradu, ali sada je vrijeme da ponudimo rješenje. To je budućnost koju nudimo. Imamo znanje i mogućnosti da ta rješenja provedemo. Nebrojeno puta sam se susretala s važnim poslovnim ljudima i pozivala ih da dodu u Zadar. Svaki put su rekli da oni tu ne mogu, jer sada su tu samo protežirani ulagači, a doći će kad bude bolja klima. Za tu bolju klimu, za bolji Zadar, zaposlen Zadar, mi se borimo."  

Marjana Šešelja Botić objavila kandidaturu za gradonačelnicu

Komentari