Karlović o domaćinu Eurobasketa: Sada je svima jasno

Karlović o domaćinu Eurobasketa: Sada je svima jasno

HRT Centar Zadar

Po rezultatima iz prošle godine Sportski centar Višnjik najbolje radi u Hrvatskoj - istaknuo je danas direktor Denis Karlović. U dvorani je priređeno 160 raznih sportskih natjecanja, a dnevni broj korisnika prelazi tisuću i sto.

Odlične rezultate, ističe Karlović, ima i bazen. Održano je 60 raznih natjecanja, a broj korisnika na dnevnoj razini bio je oko 650.

Direktor Višnjika nije propustio i osvrnuti se na upravo održano europsko košarkaško prvenstvo u Zagrebu, gdje je prema mnogima izostala prava podrška gledatelja. Gdje vi znate da smo i bili kandidati za organizaciju tog turnira, I sad kad je to prošlo, mislim da je svima jasno da bi bilo bolje da se to održalo u Zadru. Naši bi košarkaši tu imali pravu atmosferu. S obzirom da imamo najbolje uvjete, inzistirat ću na kvalitetnijoj suradnji s HKS-om, na način da određene selekcije hrvatske košarkaške dođu i na pripreme u Zadar. Imamo pet dvorana, vrhunske uvjete, bit ćemo konkurentni i sa cijenom - poručio je Karlović.

U tri mjeseca Višnjik će ugostiti  Severinu, splitski band - Dječaci, irsku plesnu atrakcija Lord of the Dance, zagrebačko kazalište "Komedija" te još neka poznata imena. Detaljan program koji kreće krajem rujna predstavljen je danas na konferenciji za novinare.

Komentari