Kino Zona pod vedrim nebom sve do 22.rujna

Kino Zona pod vedrim nebom sve do 22.rujna

Projekcijom talijanskog filma Sitne ribe nastavlja se zadarska ljetna Kino Zona 26.srpnja. Govori o zloglasnoj mafijaškoj organizaciji Camorri i bandama koje djeluju pod njenim okriljem. Film je na rasporedu u 21 sat, na Poljani Branka Stojakovića, ispred Kazališta lutaka.

Zajednica udruga Centar nezavisne kulture, uz podršku Gradskog ureda za kulturu i šport, Kazališta lutaka Zadar i Koncertnog ureda Zadar na Poljani Branka Stojakovića, u samom srcu Poluotoka, između Kazališta lutaka Zadar i crkve sv. Dominika organizira zadarsku Kino Zonu.Ta sama po sebi atraktivna lokacija koja se već pokazala kao odlična kulisa za brojne filmske projekcije i glazbene događaje,  Zadranima i gostima ponudit će ponajbolja ostvarenja europske, američke, južnoameričke i azijske filmske produkcije, od 21. srpnja do 22. rujna

Privedite osumnjičene filmoljupce i krenite u šetnju za pamćenje na sjever-sjeverozapad od Foše i uljepšajte nam do kraja i dan i noć svojim prisustvom jer – život je lijep, naročito uz film.

Ljetno kino bit će otvoreno do 22. rujna, u pravilu svaki četvrtak i nedjelju s početkom u 21 sat. Program nudi nešto za svačiji ukus - "Sitne ribe", "Pazi što želiš", "Kapetan Fantastični", "Halla ide u rat", "Leptiri", "Peterson", "Sluškinja", "Trgovački putnik". Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti sat vremena prije predstave na licu mjesta, a tijekom tjedna i u Centru nezavisne kulture, smještenom na Relji.

Početak svih projekcija je u 21 sat, a održavat će se dva puta tjedno. U slučaju kiše projekcije će biti odgođene, ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti od četvrtka svakim radnim danom 08 do 16 sati u uredu Centra nezavisne kulture (Zrinsko Frankopanska 3) ili na lokaciji prikazivanja prije početka projekcije, blagajna na lokaciji se otvara u 20,15h.

 

Više informacija: Facebook stranica i raspored projekcija

Komentari