Krade se diljem Zadarske županije

Krade se diljem Zadarske županije

Na zadarskom području policija i dalje bilježi velik broj krađa i provala. Policija je krađe zabilježila u Zadru, Starigradu, Poljicima, Biogradu, Pakoštanima …

U četvrtak poslijepodne, na Putu Biliga u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u pikado aparat u vlasništvu 47-godišnjaka te otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

U noći s četvrtka na petak,u Poljicima, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu trgovačkog društva te otuđio cigareta i druge artikle vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

U petak prijepodne, u Starigradu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 42-godišnjaka te otuđio novčanik s novcem i dokumentima vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

U petak poslijepodne, u Ulici Ive Senjanina u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 59-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.  

U petak poslijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 42-godišnjaka te otuđio sat, mobitel i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

U subotu poslijepodne, u ulici Put Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 72-godišnjakinje  te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer tijekom noći, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kafić u vlasništvu 53-godišnjakinje te otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.  

Jučer prijepodne, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 29-godišnjaka te otuđio dokumente i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

            Krađa            

U petak prijepodne u Privlaci, nepoznati je počinitelj iz prodavaonice trgovačkog društva otuđio polog u iznosu od dvadesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu u noćnim satima, u noćnom klubu u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio ručnu torbu u vlasništvu 28-godišnjakinje  vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.  

U noći s petka na subotu, u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 43-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

Jučer prijepodne u Privlaci, nepoznati je počinitelj sa stola na terasi kuće otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 31-godišnjaka  vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

Jučer prijepodne, na trajektu na liniji Iž-Gaženica, nepoznati je počinitelj  otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 42-godišnje državljanke Slovenije,  vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

Jučer oko 14 sati, u restoranu na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj sa stola otuđio mobitel u vlasništvu 25-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

U noći sa subote na nedjelju, u Ulici J. J. Strossmayera u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 19-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Komentari