Kreće STOLAR - stolnoteniska liga amatera i rekreativaca

Kreće STOLAR - stolnoteniska liga amatera i rekreativaca

Danas u dvorani Bagata počinje stolnoteniska liga amatera i rekreativaca STOLAR u organizaciji Stolnoteniskog kluba Donat. Svoj nastup prijavilo je 16 ekipa. Svi mečevi će se igrati utorkom i četvrtkom u dvorani Bagata od 20 sati ili rezervnim terminima subotom i nedjeljom između 16 i 20 sati.

Natjecanje će se igrati momčadski, po sistemu "Davis Cupa", dva protiv dva, plus parovi a zanimljivo je da će u ligi moći igrati samo amateri koji nisu nikad trenirali stolni tenis.

Što se samih propozicija natjecanja tiče najvažnije je reći kako se igra dvokružno nakon čega se Liga dijeli na dvije grupe od osam ekipa od kojih osam prvoplasiranih ide u gornji dom i borbu za prvaka, dok ostalih osam ide u borbu za poredak od 8 do 16 mjesta.

U međusobnim susretima dvaju ekipa igrat će svatko sa svakim po tri seta do 11 poena što znači kako će ogled započeti s dva pojedinačna meča nakon kojih slijedi igra parova, a potom su na rasporedu još dva pojedinačna dvoboja. Pobjednik je ekipa koja prva dođe do tri pobjede.

 

PAROVI 1. KOLA – UTORAK, 12. LISTOPADA

20 SATI: AS Zaton – Sagittarius, Bekend dijagonala – 5. Element

20;30 SATI: Strukovnjaci – Novi radio, Diskus hernija – Sidro

21 SAT: Mokronje Zaton – Cataleya sport line, Nesvrstani – Vakanza

21;30 SATI: I…to je to – Banana, Šabanatori – Villa Sportiva

Komentari