Krka bolja od Zadra. Nazore odlazi, Upravi odlazi orilo se Krešinim domom.

Krka bolja od Zadra. Nazore odlazi, Upravi odlazi orilo se Krešinim domom.

Drugo kolo regionalne ABA lige donijelo je i drugi poraz košarkaša Zadra. Rezultatom 77:85 u Krešinom domu porazila ih je Krka iz Novog Mesta. Stefan Fundić s 24 koša bio je najučinkovitiji u redovima Zadra. U sljedećem kolu Zadar gostuje kod Mege Bemaxa.

Povela je Krka na otvaranju susreta 0:5 a nešto kasnije gosti iz Slovenije vodili su 4:11. Košem Fundića  domaćin je u osmoj minuti izjednačio na 14:14. U posljednjoj minuti prve dionice, tricom Siriščevića Zadar je prvi put bio u prednosti 19:17 dok se na kratak predah otišlo rezultatom 22:19 za sastav s Višnjika.

Devetnaestim košem Fundića u 14. minuti imao je Zadar vodstvo 31:23. Na poluvremenu je bilo 41:36 za igrače Ante Nazora.

Bolje su u treću dionicu krenuli gosti te su u dvadeset i petoj minuti poveli 48:49. Vratio se Zadar te je uoči zadnjeg perioda bio u vodstvu 59:55.

Do kraja su ostale dvije minute, rezultat je glasio 74:74. Pet koševa u nizu pogodili su gosti za 74:79 minutu i dvadeset prije isteka ogleda. Stečenu prednost sačuvali su za važnu pobjedu i dva osvojena boda.

Nazore odlazi, Uprava odlazi, jasno su poručile tribine Krešinog doma.

Komentari