Kwame Vaughn nije više igrač KK Zadar

Kwame Vaughn nije više igrač KK Zadar

Foto: Z. Kucelin / KK Zadar

Kwame Donte Vaughn službeno više nije dio momčadi Košarkaškog kluba Zadar. Potvrdio je to danas sportski direktor Branimir Longin.Ono što je također važno za napomenuti jest da igrač od strane kluba nema nikakvih dodatnih financijskih potraživanja i da se suradnja raskida u prijateljskom ozračju.

Ugovor o suradnji KK Zadar i Kwamea Vaughna raskinut je iz više razloga, kako navodi sportski direktor. No, uglavnom je naglasak na tome što razigravač nakon 25 dana, koliko je bio izvan pogona nije u mogućnosti pružiti adekvatnu potporu na nivou kakvom je inače, kakvu je namjeravao i koja se između ostalog, od igrača takvog profila očekuje.

Klub se trenutno nalazi pred iznimno važnim susretima u završnicama kako domaće, tako i regionalne lige, a na veliku žalost kluba i momčadi, u tako važnim utakmicama nije se mogao iskoristiti veliki potencijal igrača kao što je Vaughn.

Vaughn se zahvalio na ukazanoj prilici, momčadi i načinu na koji primljen u istu. Također, zahvalio se i navijačima te istaknuo kolika mu je čast što je barem na kratko vrijeme imao privilegiju igrati košarku u gradu u kojem se, kako navodi, košarka istinski živi. Isto tako zadarskom klubu poželio je sve najbolje u budućim natjecanjima.

 

Komentari