Lice s naslovnice - Nevena Dujmović Prižmić

Lice s naslovnice - Nevena Dujmović Prižmić Lice s naslovnice - Nevena Dujmović Prižmić

Gostujući u Modnom desertu Radio Zadra prekrasna Zadranka, Nevena Dujmović, od nedavno Dujmović Prižmić, govorila je o svom mladenačkom izgledu i fotogeničnosti čime je "osvojila" naslovnice najpoznatijih svjetskih modnih časopisa.


Njezino lice mogli ste "susresti" listajući Cosmopolitan, Elle, Vogue ili gledajući reklame za L′oreal, Pupu, Harods ili Guess. A ipak svoj stil opisuje kao jednostavan. „ Ne volim kičasto, i ne volim stavljati na sebe previše toga. Preferiram jednostavnost a istaknem jedan komad. Dobru jaknu, torbu ili naočale, nikako sve, kao što to dizajneri rade.“


RZ: Radila si za brojne poznate robne marke, koje iskustvo bi izdvojila kao najbolje?

 "S obzirom da sve više uživam u svom poslu i u putovanjima, nije mi važno za koga radim već da je ekipa dobra i da mi je ugodno na snimanju. Zato bi izdvojila moje putovanje u Butan, prekrasnu zemlju u Aziji, vratila bih se odmah sada da mogu."

 Uglavnom putuje sama jer suprug Saša radi pa su zajednička putovanja prava rijetkost. Proputovala je cijeli svijet a nakon Zadra i Dobropoljane koji su na prvom mjestu, najugodnije joj je Londonu:

 "Prvi Zadar i moja Dobropoljana, oni su mi u srcu, tu se uvijek vraćam i to svi vide. A od svjetskih, New York ima svoje čari, Pariz je prekrasan – nikad nije dosadno ali mislim da mi ipak najviše odgovara London i Britanci. London je broj jedan za shopping, odgovaraju mi ljudi, njihov humor, pubovi… Ako bi trebala birati, London bi bio moj izbor, tu je u Europi i doma mogu doći za dva sata."

 RZ: U tvom poslu lice ima najvažniju ulogu. Koliko ga njeguješ i kako postižeš da izgledaš mlađe? Ili je genetika u pitanju?

 "Visoka sam 1, 72 i to je nisko za modne revije tako da mi lice igra glavnu ulogu. A što se tiče mladolikog izgleda (smijeh), genetika je u pitanju jer nisam posebno njegovala lice. Tek sam sad počela paziti iako je možda trebalo ranije početi s kremama i preparatima."

 "Svi kažu da više sličim na tatu – tatine su oči, osmijeh i fotogeničnost ali pokupila sam i maminu put i ten, ona ima bolju, tako da mislim da sam pokupila najbolje od oboje. U ovom poslu moraš biti fotogeničan, ostale stvari možeš naučiti".

Što se tiče odricanja zbog posla, Nevena kaže da jedino pazi da ne jede kasno ili ukoliko ima snimanje u kupaćem kostimu da taj dan ne jede previše.

Čini se da i po tom pitanju genetika radi svoje“,

za kraj će Guessova djevojka uz smiješak.

  

 

Komentari