Lions bal za Udrugu za autizam

Lions bal za Udrugu za autizam

Zadarski Lionsi priređuju u subotu svoj tradicionalni humanitarni Božićni bal na kojemu će se prikupljati sredstva za UDRUGU ZA AUTIZAM ZADAR.

 

Bal će se održati  u Falkensteiner hotel Adriana, Borik, a članovima zadarskog kluba i njihovim gostima pridružit će se i Lionsi iz više hrvatskih gradova. U subotu će, naime, održati u Zadru jednu od svojih godišnjih sjednica te sudjelovati u proslavi 15. godišnjice osnivanja Lions kluba Zadar.

U 15 godina djelovanja, članovi tog kluba pomogli su brojnim pojedincima i obiteljima, udrugama, ustanovama i sportskim klubovima, a ovoga puta ruku pomoći pružaju Udruzi za autizam.

Temeljni cilj  udruge je unaprijediti kvalitetu života, medicinske i socijalne zaštite osoba s autizmom, posebice djece te pružiti pomoć njihovim roditeljima.  U prostoru kojega su lani dobili od Grada žele urediti i opremiti igraonicu za boravak djece , za mjesto njihova druženja uz stručni nadzor, za igru i rehabilitaciju. Pri tom će im dobro doći sredstva koja će uz pomoć sponzora, Lionsi prikupiti na subotnjem balu.

 

 

Komentari