'Lipa' Jure Brkljače ostvarila najveći skok na HR Top 40 listi

'Lipa' Jure Brkljače ostvarila najveći skok na HR Top 40 listi

Foto: Hit Produkcija

S početkom novog tjedna, novi uspjeh i odlične vijesti za Juru Brkljaču. Ni mjesec dana nije prošlo od izlaska posljednje uspješnice 'Lipa', kojom je Jure nastavio suradnju sa autorom Miroslavom Rusom. Upravo su ovom skladbom ponovili zajednički 'izlet' u mediteranski izlet i glazbeni ugođaj.

'Lipa' je ovoga tjedna zabilježila najveći skok na nacionalnoj HR Top 40 listi, pa se tako našla na visokom 6. mjestu! Svoj glazbeni put od početka sam shvatio, kao put od tisuću koraka, a drago mi je da taj put započinje upravo ovakvim skokovima. Želim se zahvaliti svojoj diskografskoj kući Hit Records, svim medijima, glazbenim urednicima, koji su prepoznali pjesmu, publici i naravno autoru pjesme Miroslavu Rusu, istaknuo je Jure Brkljača ovom prigodom.

Odlične reakcije publike, kao i radijskih urednika, još jedan su pokazatelj, kako je ovaj glazbeni dvojac itekako dobitna kombinacija za uspjeh.

Vozeći Juru sa snimanja odlučio sam mladom zadraninu pokazati kvart u kojem sam odrastao. I baš u trenutku kada smo ulazili na staro dvorište sa cd je zasvirao instrumental pjesme o kojoj pričamo. Jure mi je rekao, da mu je pjesma prelijepa i da bi je volio pjevati. Ja sam trenutačno zaustavio automobil i pred njim napisao tekst za pjesmu koju sada zovemo 'Lipa'. Otpjevao ju je tako, da mi nije žao, što sada ta pjesma više nije instrumental, rekao je Miroslav Rus.

 

Komentari