Ljetne plesne radionice po otoku Pagu počinju u Staroj Novalji

Ljetne plesne radionice po otoku Pagu počinju u Staroj Novalji Ljetne plesne radionice po otoku Pagu počinju u Staroj Novalji

Ljetne plesne radionice udruge Kissa krenule su po otoku Pagu. Prva lokacija ljetnih plesnih radionica je Stara Novalja,zatim Mandre i već tradicionalno kraj ljeta pozdravimo radionicom u Novalji. Nastupi su dio projekata “Upoznajmo otok Pag”,

Ljetne plesne radionice udruge Kissa krenule su po otoku Pagu.Plesna umjetnost kao promocija otoka i fizička aktivnost koju djeca obožavaju.Prva lokacija ljetnih plesnih radionica je Stara Novalja,zatim Mandre i već tradicionalno kraj ljeta pozdravimo radionicom u Novalji.V

Radionice su i turistička ponuda mjesta i gradova jer su besplatne za svu djecu i odlično prihvaćene,djeca ih zbilja obožavaju kao i roditelji kada vide plesnu prezentaciju na kraju radionice.

Kissice su aktivne cijelu godinu,a ovog ljeta imaju tri ljetne radionice na otoku Pagu.Misija i vizija udruge Kissa je i promocija otoka kroz plesnu umjetnost, promocija plesa uz najljepšu scenografiju,onu otočku,.na najljepšim otočkim lokacijama!Od početka rada udruge Kissa najvažnije je bilo djeci na otoku Pagu omogućiti da plešu,prva smo plesna udruga na otoku koja sa djecom radi različite plesne stilove,ovo je deseta godina djelovanja udruge Kissa na otoku kojeg zbilja obožavamo i svakom predstavom to pokazujemo.Svaka produkcija udruge Kissa uključuje Island Pag-otok Pag,.
Bilo slikanjem za plakate,plesne produkcije kojih je u ovih godinama rada nebrojeno,a sve na otočkim lokacijama i uključene u otočku priču.

Nastupi su dio projekata “Upoznajmo otok Pag”, gdje idemo po cijelom otoku i nastupamo,upoznajemo se i družimo sa djecom koja polaze ljetne radionice.
Doista uživamo ,spojili smo naše ljubavi prema otoku i plesu,radimo ono što doista volimo i činimo to svim srcem govori nam voditeljica udruge Kissa, te napominje kako je ulog u djecu ulog u buducnost i kako mozemo biti sretni i cijeniti ono istinsko bogatstvo našeg otoka koje će znati cijeniti i brinuti se o njemu.

Komentari