M. Marić najbolja skakačica a Matej Neveščanin mlada nada godine

M. Marić najbolja skakačica a Matej Neveščanin mlada nada godine M. Marić najbolja skakačica a Matej Neveščanin mlada nada godine

U Zagrebu je održano Zimsko Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. KSV Zadar predstavljali su Hana Kovačević, Nika Cerovečki, Lora Magaš, Bruna Huljev, Matej Neveščanin i Diego Bajlo. Osvojene su tri medalje, dvije srebrne i jedna brončana.

Sinkro par Hana Kovačević-Nika Cerovečki s daske 3m osvojio je drugo mjesto dok su par Huljev-Magaš osvojile osmo mjesto. U muškoj konkurenciji par Bajlo-Neveščanin bio je peti.

U disciplini sinkro mix sa daske 3m par Matej Neveščanin-Bruna Huljev osvojio je sedmo mjesto dok su par Diego Bajlo-Lora Magaš zauzeli deveto mjesto.

U individualnim disciplinama najbolje rezultate ostvarila je Hana Kovačević koja je osvojila dvije bronce.

U kategoriji seniorki sa daske 1m Hana je bila treća a Nika Cerovečki peta. Huljev Bruna osvojila je deveto mjesto dok je Lora Magaš bila šesnaesta. Sa daske 3m Kovačević Hana bila je peta, Nika Cerovečki šesta, Bruna Huljev deseta, a Lora Magaš jedanaesta. Sa tornja treće mjesto osvojila je Hana Kovačević, Nika Cerovečki bila je sedma, Bruna Huljev deveta, a Lora Magaš deseta.

U seniorskoj kategoriji sa tornja šesto mjesto osvojio je Matej Neveščanin dok je Diego Bajlo bio sedmi. Sa daske 1m Matej je bio sedmi, a Diego jedanaesti. Sa daske 3m Matej je bio sedmi dok je Diego bio deveti.

Hrvatski savez za skokove u vodu u sklopu natjecanja proglasio je najboje skakače za 2016 godinu. Za najbolju sportašicu proglašena je Marcela Marić dok je je nagradu za mladu nadu osvojio Matej Neveščanin. 

Komentari