M. Masnić: Zadovoljni smo odrađenom sezonom

M. Masnić: Zadovoljni smo odrađenom sezonom

Odrađenom sezonom zadovoljni su u OK Zadar, osvojeno je deveto mjesto.

Još jednu sezonu u prvoligaškom društvu uspješno su odradili odbojkaši Zadra. Osvojili su deveto mjesto što je napredak za dvije pozicije u odnosu na prošlu godinu.

Zadovoljan ostvarenim je trener Zadra, Marin Masnić.

„Moram biti zadovoljan, odigrali smo nekoliko stvarno odličnih utakmica, dali smo priliku i mladim nadama koji su skrenuli pozornost na sebe tako da imam razloga biti sretan po završetku ove sezone“.

Ono što Masnića posebno veseli jest činjenica da su sve svoje direktne konkurente u natjecanju skupine 2 uspjeli pobijediti te im je malo nedostajalo za plasirati se među osam najboljih hrvatskih momčadi koje idu u borbu za naslov državnog prvaka.

"Svakako da nam je to jedno zadovoljstvo i vjerujem da smo ostali u kompletnom sastavu da smo mogli napraviti i korak više, točnije izboriti plasman u doigravanje. Međutim, i ovako smo zadovoljni i s puno optimizma gledamo prema naprijed“.

Seniori su svoje odradili za ovu godinu, igrački kadar pomalo se već kompletira za sljedeću sezonu, dok ostale predstavnike kluba vrlo skoro očekuju nastupi na završnicama državnih prvenstava u raznim mlađim dobnim kategorijama. 

Komentari