"Meni se ne vjeruje kad mjerim vrijeme"

"Meni se ne vjeruje kad mjerim vrijeme"

Filip Brala/PIXSELL

Današnja sjednica zadarskog Gradskog vijeća po drugi je put danas prekinuta nakon što je vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša, postavljajući pitanje o problemu s kanalizacijom na Brodarici i dobro poznatoj , kako ju je nazvao otvorenoj septičkoj jami na Obali kneza Trpimira, prešao vremensko ograničenje...

Današnja sjednica zadarskog Gradskog vijeća po drugi je put danas prekinuta nakon što je vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša, postavljajući pitanje o problemu s kanalizacijom na Brodarici i dobro poznatoj , kako ju je nazvao otvorenoj septičkoj jami na Obali kneza Trpimira, prešao vremensko ograničenje  za postavljanje pitanje te se oglušio na višekratno upozorenje predsjednika vijeća Živka Kolege. Nakon kraćeg verbalnog nadglasavanja vidno iznerviran, Živko Kolega je prekinuo sjednicu na 10 minuta.

  Klubovi vijećnika u prekidu su se dogovorili da se u vijećnicu postavi sat kojim će se mjeriti vrijeme govora vijećnika, jer očito, rekao je Živko Kolega, meni se ne vjeruje kad mjerim vrijeme. Nakon što je sjednica nastavljena gradonačelnik Božidar Kalmeta najavio je rješavanje problema odvodnje na Brodarici ,a prema nedavnom dogovoru s Hrvatskim vodama:
 

    "Da se tamo napravi sve što treba, a to su dvije crpne postaje, kolektor koji će to spajati, tako da će natječaj za izgradnju tih dviju crpnih postaja biti raspisan do kraja godine i počet će radovi na realizaciji tog dosita problema čime će se riješiti i pitanje te otvorene crne jame ali će se time riješiti i pitanje  oborinske odvodnje.", rekao je gradonačelnik.

Komentari