Milan Academy Junior Camp u srpnju na terenima ŠC Višnjik

Milan Academy Junior Camp u srpnju na terenima ŠC Višnjik

Za točno tri mjeseca, od 08. – 12. srpnja 2019. u Zadru će se, točnije na nogometnim terenima ŠC Višnjik, u trajanju od pet dana održati drugi dio Milan Academy Junior Campa, dok će se njegov prvi dio odvijati u istarskim Banjolama u razdoblju od 02. – 06. srpnja.

Tim povodom u Zadar su stigli koordinator Kampa u Italiji Massimiliano Spica te predsjednik razvojnog centra AC Milan Lombardia Uno Davide Gatti koji su s domaćinom Kampa Anastzijom Bajlom u onom protokololarnom i obvezujućem dijelu obišli terene i infrastrukturu Višnjika.

 “Lombardia Uno je razvojni kamp AC Milan ili da kažemo to onako laički Ovaj je kamp jedan od mnogih u organizaciji AC-a Milan u sklopu Dječjega razvojnoga centra toga velikoga talijanskoga i europskoga kluba. ŠC Višnjik izvrstan je domaćin takvoga sadržaja, a valja istaknuti da Milanov Dječji razvojni centar ima oko 60 trenera najvišega stupnja kvalifikacija, te izvrsne programe. AC Milan dovodi sa sobom četiri trenera kojima će se ovdje pridružiti i nekoliko domaćih stručnjaka među kojima će biti i jedna trenerica, posebno zadužena za djevojčice. Program kampa uključuje cjelodnevne aktivnosti i različite sadržaje uključujući i obrok”, kazao je Anastazio Bajlo iz DSR-a Zadar sport.

Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik:

 “Počašćeni smo što će ŠC Višnjik i Zadar biti domaćin jednom od najvećih talijanskih, europskih i svjetskih klubova. ŠC Višnjik ima sve uvjete za kvalitetnu realizaciju ovakvih i sličnih kampova. Zahvaljujem na suradnji i očekujemo da će ona potrajati dugo na obostrano zadovoljstvo.”

Pojedinosti oko Kampa iznio je Davide Gatti, direktor Dječjeg razvojnog kampa AC-a Milan.

“Ovaj naš centar ima nekoliko ciljeva i raznolikim programima okuplja mnogo mladih koji dobiju edukaciju i zabavu, druže se… Milan ima niz stalnih središta u Italiji i u Europi i bilo bi nam zadovoljstvo da jedno od njih ubuduće bude i u Zadru”.

Na konferenciji za medije bio je i voditelj Kampa, ujedno i glavni trener Massimiliano Spica koji je dodao:

 “Bit će zahtjevan, ali on je sastavljen tako da uz nogomet obuhvaća i basket, nogomet na pijesku i slično. Bitno je i da su svi polaznici kampa potpuno ravnopravni u svim sadržajima, a već je ustaljeni običaj da ponajbolji iz svih održanih kampova dobiju poziv za boravak u Milanu na našem festivalu nogometa. Tako će i najbolji iz Zadra biti pozvani na taj događaj.”

Na Milan Academy Junior Campu u Zadru bit će mjesta za 100 polaznika. Prijave za sudjelovanje na Kampu već su startale, a cijena po djetetu iznosi 2200 kuna u što je uključen i komplet od dva dresa, osiguranje djece za vrijeme trajanja Kampa, hrana, nagrade i još mnogo zabavnog sadržaja.

Svi zainteresirani više o svemu što će se i na čemu raditi mogu pronaći na službenim facebook stranicama Kampa: Milan Junior Camp Hrvatska gdje će pronaći prijavnicu ili na sljedeće mail adrese:

Info:zadarsport.anastazio@gmail.com

Info:zadarsport.kristina@gmail.com

Komentari