Mladi Europljani prvi put na ZadarYouth#challenge-u

Mladi Europljani prvi put na ZadarYouth#challenge-u

foto: coworking.hr

Grupa mladih iz Latvije, Mađarske, Španjolske, Belgije te naše zemlje danas i sutra u Zadru razmjenjuju iskustva vezana za poticanje poduzetništva. Događaj pod nazivom ZadarYouth#challenge održava se u prostorijama COIN Coworking-a.

U četvrtak i petak, 2. i 3. ožujka 2017. godine u prostorijama COIN Coworking Zadar na adresi Put Murvice 16 (2. kat) po prvi puta u Zadru će se održati zanimljivo dvodnevno događanje ZadarYouth#challenge namijenjeno mladima od 18 do 30 godina. 

Ovo događanje se provodi u sklopu međunarodnog projektaEuropean Coworking Networkiz programa Erasmus+ koji okuplja sedam partnera iz različitih zemalja Europske unije - Grad Zadar (Hrvatska), ZADRA NOVA (Hrvatska), ImpactHub Zagreb (Hrvatska), Socialasinovacijascentrs (Latvija), P-55 Ltd - Loffice (Mađarska), Sociedad de PromocionEconomica de GranCanaria (Španjolska) te BetacoworkCollaborativeWorking (Belgija). Organizator događanja je Grad Zadar.
Projektne aktivnosti i projektni rezultati usmjereni su na poticanje poduzetničkih aktivnosti mladih ljudi s naglaskom na kolaborativne modele poput coworking prostora.

Komentari