N. Petrov: Jedva čekamo 2. Nagradu grada Zadra u automobilizmu

N. Petrov: Jedva čekamo 2. Nagradu grada Zadra u automobilizmu N. Petrov: Jedva čekamo 2. Nagradu grada Zadra u automobilizmu

Oktanski spektakl opet stiže u Zadar. Na Višnjiku će se 29. ožujka održati 2 „Nagrada grada Zadra 2020“ u organizaciji Automobilističkog kluba „RTZ“ iz Zadra. Natjecanje kronometar vožnji za aute i kartinge, A11 i K11, bodovat će se za Prvenstvo Regije Jug, kao i za otvoreno prvenstvo grada Zadra.

„Drago nam je da idemo dalje s ovom pričom koju smo počeli prošle godine. Dojmovi od lani još su svježi, mi smo iskusniji i ova 2. Nagrada grada Zadra 2020. bit će još i bolje organizirana u puno segmenata. Mi iz organizacije znamo što trebamo popraviti, sigurnost staze podignut ćemo na jedan viši nivo a to je ipak najvažnije. Posla ima, ali spremni smo i jedva čekamo 29. ožujak” - ističe Natanel Petrov iz Automobilističkog kluba RTZ.

Prijave su već počele.

„Jesu jučer i trajat će negdje tri, do četiri dana prije početka natjecanja. Prošle godine bilo je skoro stotinjak natjecatelja, sada očekujemo i do 120. To je neka optimalna brojaka preko koje nećemo ići”.

Planira se i veliki oldtimer skup oko dvorane na Višnjiku.

„Upravo tako, prošle godine je to bilo dosta minimalno, pomogli su nam naši prijatelji koji su došli sa svojim unikatnim primjercima. Sada će to biti nešto stvarno odlično, oko dvorane na Višnjiku doći će ljudi iz cijele Hrvatske sa svojim ljubimcima. Također, i naši Zadrani koji imaju ekskluzivne automobile su pozvani i oni će uljepšati tu sliku iz našeg grada tog dana”.

Zadrani vole automobilizam.

„Istina, vole auto sport, samo je on ljudima u Zadru bio dosta stran pojam. Malo smo mi pokrenuli to sve prema naprijed prije desetak godina kada smo osnovali klub. Prije je bilo nas svega par vozača iz Zadra a primjera radi, od lani, nakon Prve Nagrade imamo 14 novih vozača koji će biti spremni odvoziti ovogodišnje izdanje utrke”.

Želja.

„Neka sve prođe bez incidenata, neka svi budu zadovoljniji nego prošle godine, neka nas posluži lijepo vrijeme i da svi možemo taj dan uživati, mi kao organizatori i svi posjetitelji koji dođu na Višnjik” - dodao je na kraju Petrov.

Komentari