Na Forumu 20. srpnja Queen čarolija

Na Forumu 20. srpnja Queen čarolija

Najveći europski Queen Tribute Band donosi spektakularan show od čak 50 vrhunskih glazbenika redom članova simfonijskog orkestra koji će u specijalnom aranžmanu zajedno sa umjetničkim zborom izvoditi najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena.

QUEENVENTION je glazbeni projekt  posvećen grupi Queen i glazbenom POP/ROCK pravcu koja se održava kao tema premijernog izdanja VAICANTO FESTIVALA.

Najveći europski Queen Tribute Band donosi spektakularan show od čak 50 vrhunskih glazbenika redom članova simfonijskog orkestra koji će u specijalnom aranžmanu zajedno sa umjetničkim zborom izvoditi najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena zajedno a u jednom djelu će im se pridružiti i nadolazeća svjetska sopranistička zvijezda Nela Šarić.

Queen Real Tribute u deset godina postojanja obišao je čitav svijet. Samo u Brazilu odsvirali su više od 70 koncerata u čak četiri briljatne turneje, a na koncertnim postajama koje su obišli nalaze im se još i Portugal, Kina, Rusija, Italija, Francuska, Češka, Švicarska, Austrija, Bugarska, Rumunjska, Makedonija, Slovenija, Crna Gora te Hrvatska. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. upravo u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“.

Posljednji rasprodani koncerti u Lisinskom, Sava centru te Mariboru samo su dokaz energije kojom zrači ovaj glazbeni projekt.Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk. 

PROGRAM: 

Q&A panel i predavanje Peter Freestone

Mjesto održavanja: atrij palače Cedulin

Datum: 19. srpnja 2019.

Početak: 20.45 

„Dinner with Freddie“

Mjesto održavanja: atrij palače Cedulin

 

Datum: 20. srpnja 2019.

Početak: 21.00

QUEEN REAL tribute SYMPHONY vol.1 Zadar

Mjesto održavanja: Forum, Zadar

 

Online ulaznice možete kupiti na Eventim sustavu.

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno. Poželjno je da budu u pratnji jedne ososbe koja će im asistrirati pri ulazu. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 14 godina ulaz besplatno, uz pratnju punoljetne osobe.

 

Više informacija: Facebook stranica

Komentari