Na Forumu vokalne kreacije članova skupine Perpetuum Jazzile

Na Forumu vokalne kreacije članova skupine Perpetuum Jazzile

foto: TZ Zadar

Poznata vokalna skupina Perpetuum Jazzile nastupit će 13. kolovoza 2018. na otvorenoj pozornici na zadarskom Forumu s početkom u 21 sat. Bit će to hrvatska premijera njihovog dvostranog studijskog albuma Both Sides.

Perpetuum Jazzile osnovan je 1983. godine pod vodstvom Marka Tirana, koji je s bendom Gaudeamus započeo s interpretacijom zahtjevnijih vokalnih jazz izvedbi. U listopadu 2016. godine izdali su dvostrani studijski album pod nazivom Both Sides, a koncert na Forumu u Zadru idealna je prilika za live doživljaj izričaja ove jedinstvene skupine. Na zadarskom Forumu usred vrućeg ljeta 2018. godine Perpetuum Jazzile održat će hrvatsku premijeru novog, dvostranog studijskog albuma Both Sides.
 
Sinergiju koja se stvara na svakom  koncertu u dodiru s publikom, nazvali su vokalnom ekstazom jer svaki koncert, zajedno s publikom tako i proživljavaju. Perpetuum Jazzile, kako već i samo ime kaže je naprosto - nezaustavljiv. Svake godine stvaraju nove vokalne kreacije, obrade različitih svjetskih hitova i vlastitih kompozicija. 
 
Koncert u Zadru producira Tomislav Kašljević, a publici će se pružiti nezaboravan doživljaj, bogate harmonije i nevjerojatnu energiju izvedbe djela nekih od najvećih svjetskih izvođača.
 
Više informacija o skupini Perpetuum Jazzile: www.perpetuumjazzile.si
 
Cijena ulaznica je 150 kn za stajanje i 180 kn za sjedenje, a mogu se kupiti online na sustavima  www.eventim.hr i www.croatia-tickets.hr

Komentari