Na natječaj za proširenje terminala stiglo 12 ponuda

Na natječaj za proširenje terminala stiglo 12 ponuda

foto: Zračna luka Zadar

Početkom prosinca znat će se čiji projekt terminala je ocijenjen najboljim - izvijestili su iz zadarske Zračne luke. Aerodrom odnosno putnički terminal proširit će se uslijed povećanja prometa koji je ove godine 30 posto veći u odnosu na prošlu godinu. Evo priopćenja:

Na natječaj za arhitektonsko urbanističko rješenje putničkog terminala Zračne luke Zadar d.o.o. raspisanog dana 23. srpnja ove godine do isteka roka za predaju natječajnih radova zaprimljeno je ukupno 10 radova dok su 2 rada zaprimljena nakon isteka roka. Tijekom današnjeg dana tročlana Tehnička komisija je izvršila tehnički pregled i pripremu natječajnih radova za ocjenjivanje nakon čega će sastaviti pisano izvješće koje će biti prezentirano ocjenjivačkom sudu. Prethodno sjednici ocjenjivačkog suda i stručni savjetnici pregledavaju radove o čemu ocjenjivačkom sudu dostavljaju svoja izvješća.

Očekivano vrijeme okončanja postupka odabira i proglašenje nagrađenih radova očekuje se početkom prosinca ove godine - navodi se u priopćenju.  

 

Komentari