Na Škrapingu 1300 natjecatelja, u 18,30 proglašenje pobjednika

Na Škrapingu 1300 natjecatelja, u 18,30 proglašenje pobjednika Na Škrapingu 1300 natjecatelja, u 18,30 proglašenje pobjednika
Foto/FBŠkraping Foto/FBŠkraping
Foto/FBŠkraping Foto/FBŠkraping
Foto/FBŠkraping Foto/FBŠkraping

Foto/FBŠkraping

Više od tisuću 300 natjecatelja stiglo je u Tkon na jedinstvenu međunarodnu trekking utrku na otoku Pašmanu. Oko 8 sati krenuli su natjecatelji kategorije Marathon - iskusni sportaši trče na stazi od oko 45 km. Oko 10 sati ide rekreativna utrka Challenger na stazi od 25 km.

U dvije manje zahtjevne kategorije, okušavaju se oni željni prirode koji trebaju proći stazu od 12 km, a četvrta kategorija je najmanje zahtjevna, obiteljska od 6 km predviđena za druženje i šetnju.
U sklopu Škrapinga održava se i tradicionalan Sajam otočnih proizvoda na kojem sudjeluje više od 40 izlagača s brojnih jadranskih otoka. Tu je i zabavni program.

Evo što kaže Martina Rudić iz organizacije Škrapinga koja se javila u program Radio Zadra:

" Imamo jako puno posla, puno je i natjecatelja, a sve koji se neće natjecati pozivamo na Sajam otočnih proizvoda, koji je počeo u petak, održava se danas i u nedjelju. Ponuda je jako dobra. Večeras imamo izložbu fotografija Tihomira Benčića.
Proglešenje pobjednika je u 18,30, potom slijedi modna revija vunenih odjevnih predmeta, koju priređuje udruga "Ruta" s Cresa. U 20 sati je dodjela diploma za najbolji proizvod ovogodišnjeg sajma, a u 21 nastupa Damir Kedžo"

2019-03-09_103856.png

Martina Rudić iz organizacije Škrapinga

Komentari