Na Višnjiku predstavljen program SDUŠ-a Budi aktivan!

Na Višnjiku predstavljen program SDUŠ-a Budi aktivan!

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik

Na Višnjiku je predstavljen program Budi aktivan koji provodi Središnji državni ured za šport, a održat će se u subotu, 28. rujna, na Pozdravu Suncu i na Morskim orguljama. Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije kojom se potiče opću populaciju na bavljenje tjelesnom aktivnošću.

Ovaj je program dio Europskoga tjedna sporta koji je proistekao iz inicijative Europske komisije čija je ideja bila da se što više građana Europske unije potakne na kontinuirano bavljenje sportom i rekreacijom. Stoga su osmišljeni raznoliki programi za sve dobne skupine, za ljude na radnim mjestima, za predškolsku i školsku djecu… do programa za umirovljenike. U Zadru će završni dio cjelovitoga programa biti niz osmišljenih aktivnosti pod motom Vježbanje pod zvijezdama – rekla je u uvodu Marija Crnković iz Središnjega državnoga ureda za šport.

U ime ŠC-a Višnjik nekoliko je rečenica kazao Denis Karlović, direktor:

U ime ŠC-a Višnjik pozdravljam sve i želio bih istaknuti da je SDUŠ u značajnoj mjeri pridonio širenju i kvaliteti sportske infrastrukture u Višnjiku, napose u teniskom kompleksu koji će imati deset terena pod rasvjetom. ŠC Višnjik sa svojom sportskom i rekreacijskom infrastrukturom nukleus je razvoja sporta i rekreacije i ubuduće će zdušno, u interesu i na dobrobit svih građana, podržavati ovakve i slične akcije Središnjega državnoga ureda za šport.

 

Komentari