Naglić i Špralja: Itekako osjećamo pritisak ali se moramo s tim nositi

Naglić i Špralja: Itekako osjećamo pritisak ali se moramo s tim nositi

Krešin Kup, njegova završncia počela je danas na Višnjiku susretom između košarkaša Zagreba i Cedevite. Svoj susret četvrtfinala sutra od 19 i 30 odigrat će igrači Zadra. Njihov supranik bit će gradski A-2 ligaš Sonik Puntamika.

O samom turniru i očekivanjima od njega svoje dojmove su danas dali trener KK Zadar, Aramis Naglić i kapetan Šime Špralja.

Trener KK Zadar, Aramis Naglić.

"Svaka momčad koja je došla na završnicu zaslužuje respekt, a tko će doći do samog kraja vidjet ćemo nakon ova četiri dana. Naša je velika želja da baš mi osvojimo, ali put do toga je težak. Nervoza je prisutna, ali to je sasvim normalno pred ovakva natjecanja“.

Poslušajmo i Šimu Špralju.

"Definitivno osjetimo pritisak, ali mi smo profesionalci i s tim se moramo nositi. Znamo kako smo došli do toga da grad živi za Kup. Prije tri mjeseca smo stvarali ovu dobru igru i tada nas je malo ljudi uopće pratilo. Nakon tri - četiri dobre utakmice napunila se dvorana i u susrete smo počeli ulaziti s pritiskom da moramo pobijediti. Kad nam je dolazila primjerice Cibona, znali smo da se očekuje pobjeda, a mi još nismo niti izašli na parket. Isto vrijedi i za Kup jer unaprijed je upisano da smo makar u finalu. Ali mi idemo korak po korak i to je najbolji način da se ta nervoza odmakne od nas. Nama tek slijedi utakmica s Puntamikom, a onda daj Bože i pobjede u polufinalu i osvajanje Kupa."

Komentari