Nagradna igra / kviz za najmlađe

Nagradna igra / kviz za najmlađe

Ilustracija: MAS Zadar

U želji da se najmlađima olakšaju dani izolacije, Muzej antičkog stakla u Zadru je organizirao nagradnu igru/kviz putem službene facebook stranice (.https://www.facebook.com/mas.zadar/).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je odgovoriti na tri pitanja,a odgovori se mogu pronaći u publikaciji Muzej antičkog stakla za djecu – link za pdf format publikacije je dostupan na službenoj web stranici Muzeja (http://www.mas-zadar.hr/wp-content/uploads/2020/03/MAS-za-djecu-m.pdf)Vjerujemo da će mali zaljubljenici u povijest i oni koji će to tek postati tu pronaći mnoge zanimljive informacije o dalekoj prošlosti Zadra, rimskom Carstvu, antičkom staklu, ali i tajnama našeg Muzeja.

Troje pobjednika (i članove njihove obitelji) očekuje vlastiti primjerak publikacije Muzej antičkog stakla za djecu i posjet muzeju uz demonstracije puhanja stakla kada Muzej ponovno otvori svoja vrata za javnost.

Svi ostali koji nam pošalju svoje crteže moći će sudjelovati u virtualnoj izložbi koju pripremamo u sklopu obilježavanja 11. godišnjice MAS-a 05.05.2020.

Nagradna igra traje do sljedećeg ponedjeljka, 20.04.2020.

 

Komentari