Namirnice, lijekovi, darivanje krvi

Namirnice, lijekovi, darivanje krvi

ilustracija: Željko Mrsić / Pixsell

Hrvatski Crveni Križ - Gradsko društvo Zadar 19.03. je pokrenuo DOSTAVU NAMIRNICA I LiJEKOVA ZA STARIJE OSOBE KOJE ŽIVE SAME s ciljem zaštite i sprječavanja širenja virusa COVID-19 među starijom populacijom i ostalim rizičnim skupinama.

Vrijeme dostupnosti ove usluge je SVAKI DAN (PON-NED) od 10 -18 SATI.Napominjemo kako namirnice i ljekove plaćate sami, a naši volonteri će Vam ih dostavljati besplatno. Ovu uslugu, uz ostale praktične informacije možete dobiti NA BROJ 0998423324
 
Isto tako, uvažavajući naputke Nacionalnog stožera civilne zaštite, kao i županijskog stožera Zadarske županije, Gradsko društvo Crvenog križa Zadar organizira i akciju DARIVANJA KRVI. 
 
S ciljem sprječavanja širenja virusa COVID-19 te u suradnji s Odjelom za transfuziju Opće bolnice Zadar darivanje će biti izmješteno iz kruga bolnice te će se vršiti u prostorijama HNK Zadar i to u terminima:
 
Utorak: 10-18 sati
Srijeda 10-18 sati
Petak: 10-13 sati
 
Počevši od utorka (24.03.2020.)
 
Krv i krvni pripravci su neophodni za liječenje bolesnika te funkcioniranje Opće bolnice Zadar, stoga molimo darivatelje da dođu u navedenim terminima maksimalno poštivajući sve mjere samozaštite.

Komentari