Nasilnici koji su pretukli dječaka su maloljetni. Dječak se oporavlja

Nasilnici koji su pretukli dječaka su maloljetni. Dječak se oporavlja Nasilnici koji su pretukli dječaka su maloljetni. Dječak se oporavlja
Dr. Edi Karuc (Marko Dimić/Pixsell) Dr. Edi Karuc (Marko Dimić/Pixsell)
Elvis Perinčić (Marko Dimić/Pixsell) Elvis Perinčić (Marko Dimić/Pixsell)

Mjesto napada na dječaka (Marko Dimić/Pixsell)

Dječak (14) kojega su jučer u Zadru brutalno pretukla četvorica maloljetnih huligana stabilno je i zadržan je na promatranju na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice. Nakon pregleda utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

Ako stanje ostane stabilno dječak će za dan-dva biti otpušten iz bolnice. Četvorica napadača još su na ispitivanju u zadarskoj policiji, a povod napadu još nije poznat. Policija zasada ne zna ni je li u napadu korišten bokser.

Ja sam sada s njime pričao. Djeluje dobro, smirio se, malo ima glavobolje, a njegovo je stanje za sada dobro, izjavio je zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice Edi Karuc. 

Više pojedinosti, dok traje kriminalističko istraživanje nije mogao reći ni načelnik Prve policijske postaje u Zadru Elvis Perinčić. Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio građanima koji su reagirali i spriječili nastajanje težih posljedica samoga događaja te izvijestili policiju. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Svi su maloljetnici, a za sada ne znamo je li ili nije u uporabi bio i bokser, rekao je Perinčić.

U međuvremenu društvenim mrežama kruži nekoliko video-zapisa, u kojima se zlostavljači iživljavaju navodno nad istim mladićem kojega su sinoć pretukli na vrlo prometnoj ulici pokraj dječjega vrtića. 

Komentari