Nastupaju Prljavo kazalište, Hladno pivo, Vatra, Psihomodo Pop, TBF…

Nastupaju Prljavo kazalište, Hladno pivo, Vatra, Psihomodo Pop, TBF…

foto: TZ Zadar

Advent u Zadru nudi zabavu i uživanje za svačiji ukus: klizalište, adventske kućice, koncerte, aplikacije i pravi blagdanski šušur - najavljuju iz zadarske Turističke zajednice. Evo kojim će sve sadržajima manifestacija biti popunjena tijekom svih 40 dana trajanja od 22. studenoga – 2.siječnja 2020.

Manifestaciju „Advent u Zadru“ organiziraju Grad Zadar, TZ grada Zadra, Tržnica Zadar i Višnjik Zadar u suradnji i partnerstvu sa zadarskom Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom Zadar i Udrugom zadarskih ugostitelja.  

 Nastupaju Prljavo kazalište, Hladno pivo, Vanna, Vatra, Psihomodo Pop, TBF…
Bogati program „Adventa u Zadru“ otvorit će 22. studenoga legendarno „Prljavo kazalište“, a dan kasnije svirat će „Cubismo“. Izdvajamo i koncerte Marka Škugora (29. studenoga), „Hladnog piva“ (30. studenoga), Domenice (6. prosinca), Vanne (13. prosinca), klape „Rišpet“ (14. prosinca), grupe „Soulfingers“ i Maria Petrekovića (20. prosinca), rock grupe „Vatra“ (21. prosinca), dok će za Badnjak i Božić nastupiti „A strana“ (24. prosinca) i grupa „Forum“ (25. prosinca). „Psihomodo Pop“ svirat će 27. prosinca, potom Ivan Zak (28. prosinca), a za doček Nove godine nastupit će grupa „Zaratino“ i splitski „TBF“.      

 Ima toga još: Đir po gradu, adventske kućice, KUD-ovi, zborovi, Dječji Advent, utrka Djedova Božićnjaka, Iška kraljica…
„Advent u Zadru“ uz mnoštvo novih sadržaja ponudit će i sve najbolje od proteklih godina, pa se devetim izdanjem nastavlja „Đir po gradu“ koji će osigurati prigodne cijene u najboljim zadarskim restoranima, trgovinama ili muzejima u vrijeme trajanja manifestacije (22. studenoga – 15. siječnja 2020.), a najmlađi će već od 23. studenoga ponovno uživati u programu Dječjeg Adventa. Paljenje adventskih svijeća, puno nastupa klapa, DJ-eva, zborova, KUD-ova, kazališnih predstava uz uživanje u druženju na adventskim kućicama, standardni su šušur „Adventa u Zadru“, dok je snježni spektakl rezerviran za 21. prosinca kada se na Velom Ižu održava „Iška kraljica“. Sveti Nikola (6. prosinca) i Sveta Luce (13. prosinca) posjetit će Zadar i ove godine, dok će 22. prosinca utrka Djedova Božićnjaka biti „brzi“ uvod za dolazak Djeda Božićnjaka (24. prosinca) i njegovu promenadu od Narodnog trga do Foruma - najavili su iz zadarske Turističke zajednice. 

Komentari