Ništa bez Facebooka: Lopov vratio ukradene kajake

Ništa bez Facebooka: Lopov vratio ukradene kajake

Foto: Filip Vulić/Facebook

Filipu Vuliću prije nekoliko dana nepoznati lopov ukrao je 10 kajaka. Osim što je krađu prijavio policiji Filip je pomoć zatražio i putem društvenih mreža. Njegova objava o krađi, na Facebooku je podijeljena 1200 puta, te su se u potragu uključili brojni građani.

Zahvaljujući trudu brojnih ljudi priča ima sretan završetak. U gluho doba noći Filipa je nazvao kradljivac, ispričao se i rekao mu gdje može pronaći svoje kajake. Evo što nam je rekao Filip. 

Taj pritisak Facebooka i medija je dovelo do toga da sinoć kad sam išao leći, negdje u neko doba noći negdje oko 2 sata ujutro mi zvoni telefon, sa nepoznatog broja, odnosno sa skrivenog broda , mislio sam policija ima neku informaciju, gdje se zapravo javlja počinitelj, gdje se na neki način ispričava što je uzeo kajake iz nepoznatog mi razloga i dojavljuje mi lokaciju gdje se nalaze. Kajaci su nađeni, ja sam ujučer ujutro kada mi je počinitelj dojavio lokaciju, kontaktirao policiju, s policije sam otišao tamo. Izvršen je očevid. I ujutro oko 7-8 kajake dopremio opet nazad u skladište i sad je dalje posao na policiji , a ja sva sreća opet imam svoje kajake.    

Komentari