Novi gradski pročelnici

Novi gradski pročelnici

HRT Centar Zadar

Na kolegiju gradonačelnika Božidara Kalmete danas su objavljena imena novih pročelnika triju gradskih odjela. Na čelu Upravnog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja je arhitekt Hrvoje Baranović, pročelnik odjela za EU fondove je ekonomist Šime Erlić, a na čelu odjela za razvitak otoka i zaštitu okoliša je profesorica povijesti Andreja Baraba.

Gradonačelnik Kalmeta najavio je i da će još jedan odjel dobiti novoga pročelnika - to će biti odjel za komunalne djelatnosti čiji dugogodišnji pročelnik Jure Zekanović krajem godine odlazi u mirovinu pa će se za njegovo mjesto raspisati javni natječaj.

S obzirom na ranije nesuglasice s koalicijskim partnerima iz HSP-a dr. Ante Starčević, Kalmeta nije mogao izbjeći i pitanje je li izbor novih pročelnika postignut u zajedničkom dogovoru : Izbor je rezultat najkvalitetnijih osoba koje su se javile na natječaj. I mi smo govorili, i naši partneri su govorili da moraju biti izabrani najbolji. Komisije su odradile svoj posao i izabrani su najbolji. To je bitno. 

Komentari