Obilazak Nina uz kupanje i foto natječaj

Obilazak Nina uz kupanje i foto natječaj

Dino Stanin/PIXSELL

Prijavite se na obilazak ekološke mreže Natura 2000 u Ninu i kupanje na Kraljičinoj plaži u petak 17. srpnja popodne. Cilj izleta i foto natječaja je proširiti glas o zaštićenim staništima biljnih i životinjskih vrsta zbog kojih je ninsko područje postalo dio ekološke mreže NATURA 2000.

U sklopu foto natječaja „Prirodna baština kraljevskog grada“ koji traje do 31. srpnja 2020. godine, Udruga „Eko-Zadar“ u petak, 17. srpnja, organizira obilazak ekološke mreže Natura 2000 u Ninu uz vodstvo čuvara prirode iz javne ustanove „Natura Jadere“. Cilj izleta i foto natječaja je proširiti glas o zaštićenim staništima biljnih i životinjskih vrsta zbog kojih je ninsko područje postalo dio ekološke mreže NATURA 2000.

„Sve zainteresirane molimo da se prijave na e-mail desk@ekozadar.hr ili na broj 097 797 5136. Sve što vam treba je kapa i krema za zaštitu od sunca, maska zbog virusa, voda za osvježenje te dobra volja“, poručuju iz udruge „Eko-Zadar“.

Izleti se organiziraju u sklopu foto natječaja „Prirodna baština kraljevskog grada“ koji traje do 31. srpnja 2020. godine. Foto natječaj je namijenjen svima bez obzira na to bave li se inače fotografiranjem ili ne. Odabranih 20 fotografija bit će postavljeno kao trajna izložba u Osnovnoj školi „Petar Zoranić“ u Ninu i Vrsima. OŠ „Petar Zoranić“ Nin je uz javnu ustanovu Natura Jadera partner na projektu AMOR – Aktivni Mladi za Održivi Razvoj kojega provodi udruga „Eko-Zadar“. Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Više o natječaju možete saznati na www.ekozadar.hr ili na FB stranici AMOR - Aktivni Mladi za Održivi Razvoj.

 

Komentari