"Od Hanibala podzemnog" do "Zločina i kazne"

"Od Hanibala podzemnog" do "Zločina i kazne"

Program u siječnju završava u četvrtak, 28. siječnja s predstavom ZLOČIN I KAZNA Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u produkciji DRAME PLUS i u režiji Vinka Radovčića. Predstava je u Mozaik pretplati.

u  subotu, 9. siječnja u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu HNK Zadar, HANIBAL PODZEMNI Hriste Bojčeva u režiji Matjaža Latina, premijerno izvedenu 5. studenog 2020. godine. 

U predstavi igraju: Alen Liverić, Ivan Jončić, Ivan Ožegović, Žana Bumber i Petra Tunjić.

"Hanibal podzemni" govori o skupini umjetnika u vremenu siromaštva koji prodaju dio vlastite osobnosti ubijajući umjetnost u sebi i svijetu koji ih okružuje, alegorično idući mračnom stranom života.

Kazališna kritičarka Vijenca Mira Muhorebac naziva ju “jednom od najboljih predstava ovoga trenutka u Hrvatskoj”.

Broj mjesta je ograničen, a ulaznice su od danas u prodaji na blagajni HNK Zadar u terminu od 11 do 13 sati te na dan predstave od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.   Cijena ulaznice iznosi 60 kuna.

 

U četvrtak, 14. siječnja slijedi gostovanje Kazališta Moruzgva s predstavom VLA VLA VLAJLAND CABARET nastalu prema tekstu i u režiji Ivana Lea Leme te u izvedbi Ecije Ojdanić koja je na  XIII. Gumbekovih danima  dobila nagradu za najbolju žensku ulogu ( ulogu Vlajne)  u predstavi. Predstava će igrati u dva termina: u 18 sati i u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 70,00 kuna, a ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 11. siječnja  samo za termin u 18 sati jer u 20 sati igra samo za pretplatnike.

Više o predstavi: https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/vla-vla-vlajand-cabaret/117

 

U subotu, 16. siječnja igrat će uspješna monodrama HNK Zadar, AMERIČKA PAPISA njemačko- argentinske književnice Esther Vilar u režiji Ozrena Prohića i u izvedbi Jasna Ančić. Predstava je u Mozaik pretplati.

Više o predstavi:  https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/americka-papisa/22

 

Program u siječnju završava u četvrtak, 28. siječnja s predstavom ZLOČIN I KAZNA Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u produkciji DRAME PLUS i u režiji Vinka Radovčića.  Predstava je u Mozaik pretplati.  

Više o predstavi https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/zlocin-i-kazna/123

 

 

HNK Zadar na gostovanju!

20. siječnja HNK Zadar gostuje s predstavom BALON Mate Matišića u režiji Zorana Mužića u Gradskom kazalištu - Scena “Gorica”.

Komentari