Otočni fotografi Zadarske županije okupljeni na 14. izložbi fotografija

Otočni fotografi Zadarske županije okupljeni na 14. izložbi fotografija Otočni fotografi Zadarske županije okupljeni na 14. izložbi fotografija

U velikom predvorju zadarske Gradske knjižnice do 28. studenoga izložene su fotografije otočnih fotografa okupljenih na 14. izložbi Otočnih fotografa Zadarske županije. Više od 20 autora priredilo je i obradilo svoje recentne radove kako bi ih mogli razgledati brojni Zadrani.

Na izložbi svoja djela predstavljaju: Živko Bačić, Zrinka Balabanić, Pablo Bilosnić, Tomislav Marijan Bilosnić, Zdravko Blagdan, Maja Dešpoja, Ivo Govorčin, Tomislav Ivanov, Ante Jaša­, Božidar Kasal,

IvanaKolenc, Barbara Kurtin, Marko Longin, Milena Mašina, Ratko Mavar, Hrvoje Mavra, 

Silvio Panović, Tina Rokov, Julian Stanin, Robbie Šangulin, i Dina Rogošić.

U proslovu ovogodišnje izložbe stoji: Motivi izloženih djela počinju s detaljima iz okružja ljudi, malo se vide ljetni motii, kupanje, ljetne radosti, a više vidimo motive morskog krajolika i brodova u vrlo raznolikim okružjima neba i mora. 

Svi autori nastojali su prikazati svoja najnovija i najbolja djela, pa je došla do izražaja raznolikost motiva brodova, valova mora, ljudi, arhitektura, detalji i otočni ambijent kamena i raslinja.

Posjetitelji izložbe tijekom radnog vremena Gradske knjižnice Zadar vidjeti će slike s prizorima Zadarske županije i ljudima u raznolikosti životnih okružja i prirodnih ljepota.

 

Fotografije:

Hrvoje Mavra; Dizanje mreže

Maja Dešpoja; Dodir Sunca

Pablo Bilosnić; Na otvorenome moru

Robbie Šangulin; Vez jedra

Silvio Panović; Sprud

Tina Rokov; Na dnu

Živko Bačić; Prolaz

 

 

 

Komentari