Ozlijeđen u tučnjavi, pa napao policajce

Ozlijeđen u tučnjavi, pa napao policajce

Sanjin Strukic/PIXSELL, ilustracija

Jučer oko četiri sata ujutro policajci su morali intervenirati u Benkovcu zbog tučnjave dvojice mladića u dobi od 23 i 21 godine, u kojoj je stariji teško ozlijeđen. No ozljede ga nisu spriječile u vrijeđanju i omalovažavanju policije, te odupiranju uhićenju.

Evo što je priopćila PU zadarska:

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 23 i 21 godinu.

Naime, sumnjiči ih se da su se jučer, 06. kolovoza oko 04.00 sata u Šopotskoj ulici u Benkovcu verbalno, a potom i fizički sukobili te je 23-godišnjaku nakon liječničke pomoći utvrđena teška tjelesna ozljeda.

Obojica su uhićena i privedena u službene prostorije gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje pri čemu je 23-godišnjak verbalno vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te pružao aktivan otpor.

Kako muškarac nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora, policijski službenici su ga  uz uporabu tjelesne snage polegli na pod, kojom prilikom je muškarac udario policijskog službenika u predjelu oka, te ga pri tom lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja,  nadležnom državnom  odvjetništvu podnosi se kaznena prijava protiv  21-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, te protiv 23-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo  Prisila prema službenoj osobi u pokušaju.

 

Komentari