P. Milin, VK Jadran: "Stvoriti reprezentativca mukotrpan je posao"

P. Milin, VK Jadran: "Stvoriti reprezentativca mukotrpan je posao"

Aktivno je u Veslačkom klubu Jadran. Predstavnici zadarskog kluba marljivo se pripremaju za nove izazove koji ih vrlo skoro očekuju. Sezona puna iskušenja samo što nije počela. Optimizam stanuje u klubu iz uvale Jazine

Kako napreduje pripremni dio rekao nam je trener Petar Milin.

„Veći dio zimskih priprema, odradili smo gotovo 75% planiranog. Imamo još nešto više od mjesec dana do prve regate, zapravo za desetak dana idemo u Rijeku, imat ćemo suhu provjeru na ergometru naših kandidata za reprezentaciju”.

Rezime prošle sezone.

„Nastavili smo s dobrim rezultatima na domaćoj sceni, istaknuo bi tu ostvarenja naših cura kako na domaćim tako i na regionalnim regatama i one su bile te na koje smo najviše ponosni s učinjenim lani. Istina je da rezultati da međunarodnom planu nisu bili onakvi kakve priželjkujemo. Pokušavamo se vratiti u taj kolosijek, nije lako stvoriti reprezentativca, plan je to svakako i to u juniorskom uzrastu, nadam se da i hoćemo ove godine imati svoje predstavnike jer po tome smo uvijek bili prepoznatljivi”.

Želje u sezoni koja je pred vratima.

Plan je nastupiti na 2o tak regata. Želja je biti i na europskom i svjetskom juniorskom prvenstvu u Beogradu i Bledu. Nadam se da će naši juniori sudjelovati na jednom od ta dva prvenstva. Planova ima, treba samo predano raditi i onda će i rezultati biti onakvi kakvi i želimo da budu” – završio je Milin.

Komentari