Pao kriminalac koji je u veljači provaljivao u Gračacu, Obrovcu i Benkovcu

Pao kriminalac koji je u veljači provaljivao u Gračacu, Obrovcu i Benkovcu

Ivo Cagalj/PIXSELL- ilustracija

Gračačka, obrovačka i benkovačka policija završila je krim istragu i za više provala u Gračacu, Gornjem Karinu i Benkovcu osumnjičila 42- godišnjeg kriminalca koji je u veljači ove godine provalio u više trgovina i ugostiteljskih objekata i ukrao novac, cigarete te pologe iz trgovačkih društava.

Policija iz Gračaca, Obrovca i Benkovca, dovršila je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više imovinskih kaznenih djela. Osumnjičen je da je 21./22. veljače u Gračacu, provalio u trgovinu 60-godišnjeg vlasnika, odakle je ukrao novčani polog i cigarete, ukupne vrijednosti od 10.782, 00 kune.
Zatim je 24./25. veljače u Gornjem Karinu, provalio u trgovinu u vlasništvu 58-godišnjakinje, odakle je također odnio novac i cigarete, vrijednosti od oko 5.000,00 kuna, a nakon toga upao je i u ugostiteljski objekta 32-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac - 3.500,00 kuna.
Također ga se sumnjiči da je 25. veljače u Benkovcu, provalio u prostorije ureda osiguravajućeg društva, odakle je otuđio 100 kuna, a 28. veljače u isto Benkovcu provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčani polog od 1 000,00 kuna.
Protiv 42-godišnjaka su nadležnom državnom odvjetništvu podnesene kaznene prijava zbog teških krađa.

Komentari