Po prvi put - dugoročno planiranje športskog života Zadarske županije

Po prvi put - dugoročno planiranje športskog života Zadarske županije

Sport od nas uvijek traži pokret, ali i viziju onoga gdje želimo biti i kako to postići. Da bi rekreativni ili profesionalni pokret s vizijom bio koristan, potreban je plan i angažman, stoga je u tijeku izrada Plana razvoja športa Zadarske županije za razdoblje od 2021. do 2030. godine.

Uz slogan Pokret s vizijom! na temelju bogate športske povijesti, vrhunskih športaša i sve većeg interesa građana za aktivnim stilom života, po prvi put se dugoročno planira športski život Zadarske županije. Plan će biti usklađen s aktualnim Nacionalnim programom športa usvojenim u srpnju 2019. godine.

Riječ je o značajnom iskoraku Zadarske županije u športskoj djelatnosti čiju izradu rukovodi Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.  

Bilo da se radi o razvoju školskog ili natjecateljskog športa, športske infrastrukture, rekreacije u slobodno vrijeme, svaki aspekt športskog života se mora razvijati prema stvarnim potrebama i željama stanovnika sredine. Stoga je sudjelovanje stanovnika u procesu izrade Plana ključno. 

Pozivate se da sudjelujete u kratkom istraživanju kojim se žele definirati potrebe i saznati mišljenja o trenutnom stanju sporta u Zadarskoj županiji. 

Ispunjavanjem upitnika možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će dvoje dobitnika osvojiti godišnju pretplatu na utakmice KK Zadra. 

Svojim idejama i sugestijama Vi ćete oblikovati razvoj športa Zadarske županije.

Sve novosti i informacije vezane uz izradu Plana možete pratiti na službenoj Facebook stranici Pokret s vizijom - Plan razvoja športa Zadarske županije

 

 

Komentari