Po uskrsnu spizu može se i na novu tržnicu "Maslina"

Po uskrsnu spizu može se i na novu tržnicu "Maslina" Po uskrsnu spizu može se i na novu tržnicu "Maslina"

foto: SJM

Od ranog jutra stiže salata, šparoge, mladi luk, peciva, kruh, bit će i mesa - kao što smo javljali, nova tržnica na zadarskoj Meladi od prošlog tjedna je u funkciji. Direktor Tržnice Zadar Tomislav Letinić podsjeća kako u spizu možete i na tržnicu "Maslina".

Imamo pekarnicu, mesnicu, ribarnicu, 8-10 štandova je iznajmljeno, imali smo interes i za sadnice pa smo ubacili još dva štanda - kazao je za naš program Letinić: Imamo još prostora ako bude više sezonaca koji žele tu prodavati. Nadamo se naći i prodavače suhomestatih proizvoda, to možemo u budućnosti obogatiti. Nazvali smo je Maslina jer je službeni naziv tog mjesnog odbora Maslina, postavit ćemo i koju maslinu tamo. Fokusirali smo se na to da trgovci naprave razne akcije i prigodne popuste kako bi privukli što više kupaca, a s vremenom ćemo organizirati razna događanja koji će i mještane razveseliti. 

Planiramo jednu malu sezonsku tržnicu otvoriti i u Petrčanima, najavio je Letinić u našem programu: I onaj dio oko Borika i oko turističkog naselja nema adekvatnu tržnicu, pa kad bi se u budućnosti negdje još otvaralo čini mi se da bi to trebalo biti na Boriku, ali to je plan za naredne godine. 

Komentari