Podrška don Grubišića zadarskom SDP-u?

Podrška don Grubišića zadarskom SDP-u?

Patrik Maček/PIXSELL- Zeljko Mršić/PIXSELL

Don Ivan Grubišić održat će danas zajedničku konferenciju sa SDP-ovim kandidatom za gradonačelnika Ivom Bilićem. Slične susrete podrške neovisnim kandidatima već je imao, pa bi se i ovaj mogao tumačiti kao podrška njegovog Saveza za građansku inicijativu, zadarskom SDP-u.

Don Ivan Grubišić već je na zajedničkim konferencijama za medije podržao kandidaturu Petra Pranjića za župana Osječko-baranjske zupanije. U Saboru je odrzao pressicu Kluba nezavisnih zastupnika, na kojoj je objavljena podrška njegovog Saveza za gradjansku i etičku Hrvatsku, nezavisnom kandidatu za gradonacelnika Osijeka, Ivici Vrkiću.

Zajedno s Brankom Hrgom podrzao je i Vladimira Ferdeljija za gradonacelnika Zagreba.

Hoće li isto biti i u ponedjeljak kada će zajedno s SDP-ovim kandidatom za gradonačelnika Zadra, Ivom Bilićem, govoriti o Gospodarskom razvoju i etici u politici kao ključu izlaska iz krize  saznat ćemo u 11 sati u Muzeju antičkog stakla.

Bit će zanimljivo čuti, kako će na ovo reagirati zadarski HDZ koji još uvijek nije objavio kome bi to iz redova vladajuće stranke, građani Zadra trebali dati svoje povjerenje na lokalnim izborima u svibnju.

Komentari