Poduzetništvo osmorice Zadrana: aplikacija za turiste

Poduzetništvo osmorice Zadrana: aplikacija za turiste

ilustracija: Coin Zadar

Zadarska zajednica Coin predstavlja novi poduzetnički iskorak osmorice mladih Zadrana: osmislili su mobilnu besplatnu turističku aplikaciju - CURIOSO . Aplikacija tvrtke objedinjuje turističku ponudu grada Zadra i općina Zadarske županije - kazao nam je jedan od autora Ivo Botunac.

                 Ona predstavlja jednu vrstu osobnog turističkog vodiča, turistu putem mobitela u svakom trenutku može pružiti info koje ga zanimaju, prikaz na kartama i slično. Cilja nam j raditi promocije raznih turističkih destinacija. Ova verzija koja je objavljena sinoć je demo-verzija s uključenjem grada Zadra, a u dogledno vrijeme ćemo uključiti i ostale dijelove naše županije, kazao je za program Radio Zadra Botunac. 

Aplikacija tvrtke Up studio se odlikuje jedinstvenim marketinškim konceptom koji bi doveo do bolje prepoznatljivosti grada Zadra i cjelokupne Zadarske županije te pružanja turistima boljeg doživljaja same destinacije. Razvoju aplikacije prethodilo je i opširno istraživanje temeljeno na znanstvenim radovima, a CURIOSO će nuditi i niz dodatnih, između ostalog i zabavnih sadržaja koji ovu aplikaciju čine jedinstvenom - poručuju iz zadarskog Coin Coworkinga. 

 

Komentari