Policija tijekom vikenda provela nadzor nad 705 ugostiteljskih objekata

Policija tijekom vikenda provela nadzor nad 705 ugostiteljskih objekata

Foto: Ilustracija

Za nama je prvi vikend sa strožim epidemiološkim mjerama. Stožeri civilne zaštite i policija diljem Hrvatske bili su u pojačanoj kontroli. Iako je većina ugostiteljskih objekata stavila ključ u bravu, bilo je i onih koji su mjere prekršili.

Zadarska policija tijekom vikenda kontrolirala je velik broj ugostiteljski objekata: 

 

Ivana Grbin

 

Kazala nam je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin. Budući da vlasnici objekta u Turnju ovo nije prvi put da krši mjere, policija ju je uhitila i privela zbog kaznenog djela širenja i prenošenja zaraznih bolesti. Policija je inače provela i više od 70 provjera osoba koje se nalaze u samoizolaciji te je utvrdila 5 kršenja mjera.

 

Strože mjere odnose se uz ostalo i na javni prijevoz.

 

Slobodan Erslan

Kazao nam je voditelj prometno-operativnog odjela zadarske Liburnije Slobodan Erslan. Stoga su u Liburniji prošlog tjedna proveli snimanje korištenosti pojedinih linija te su poslali dodatni autobus u Nin i Sukošan , a vjerojatno će biti potreban i za smjer Raštane, Gorica, Galovac dok su na području Zadra dva dodatna autobusa osigurana za liniju prema Puntamici.

 

U kontroli su bili i inspektori Civilne zaštite grada Zadra. Kako je prošla njihova kontrola ovog vikenda voditelj službe Civilne zaštite grada Zadra pri Ravnateljstvu Civilne zaštite Miroslav Andrić kaže:

Miroslav Andrić

Komentari